Ninsori abundente în Rusia și Ucraina. Aproximativ o sută de zboruri cu întârzieri, iar peste 500 de autoturisme, blocate

Embed:

Ninsorile abundente au dat peste cap traficul aerian din capitala Rusiei, Moscova. Peste o sută de zboruri au înregistrat întârzieri sau au fost anulate din cauza vremii. Două avioane care au decolat astăzi de pe aeroporturile Domodedovo şi Şeremetievo au ajuns cu întârziere la Chişinău.

Tot cu întârziere va decola o aeronava de pe cursa Chişinău - Domodedovo. Ninsorile fac prăpăd şi în regiunea Transcarpatia din Ucraina. Peste 500 de autocare, autoturisme şi tiruri au rămas blocate în zăpadă.

Autorităţile nu au curăţat drumurile, iar vântul pare să înrăutățească și mai mult situația. Forţele de ordine din ţara vecină au declarat că intrările şi ieşirile în regiune sunt complet blocate.

Ca urmare, aceştia au avertizat oamenii să evite călătoriile în Transcarpatia până când vremea se va îmbunătăţi. Zeci de salvatori au intervenit pentru a ajuta oamenii blocaţi. Până acum, aceştia au remorcat peste 20 de maşini.

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu