NINSOARE CA-N POVEŞTI! Locuitorii Capitalei se bucură de primii fulgi. Meterologii anunţă zăpadă şi lapoviţă pentru zilele următoare

Iarna începe să-şi facă apariţia în Moldova. În sudul şi centrul ţării au căzut astăzi primii fulgi, iar locuitorii oraşului Cahul au avut posibilitatea să admire un un peisaj de poveste.

Şi în Capitală a început să ningă de la amiază. Chiar dacă fulgii se topeau foarte repede, pe maşini şi pe acoperişuri s-a depus un strat subţire de zăpadă. Iată ce spun locuitorii Chişinăului, despre venirea iernii:

"Suntem foarte bucuroşi. E super. În sfârşit, a venit iarna," a spus o femeie.

"Da, mă bucur. Cred că ei au fost aşteptaţi de noi, însă frigul ne cam deranjează un pic", a declarat o tânără.

"Vine iarna curată, frumoasă," a spus o altă femeie.

Nouă autospeciale pentru deszăpezire au ieşit pe străzile din Capitală să împrăştie antiderapant. De dimineaţă a fulguit şi în raioanele Ceadâr-Lunga şi Ştefan Vodă Potrivit meteorologilor, în următoarele trei zile vremea se va menţine rece. Ne aşteaptă precipitaţii sub formă de lapoviţă, iar în unele zone va ninge.

"Vom avea valori destul de joase pentru această perioadă. Adică pe timp de noapte vom avea valori între 0 şi -5, iar pe timp de zi +2 şi +7", a declarat Ghenadie Roşca, şeful Centrului Prognoze Meteorologice.

Cei de la Hidrometeo anunţă că în această noapte vor cădea precipitaţii sub formă de lapoviţă şi ninsoare pe întreg teritoriul ţării.
loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu