Ninge în nordul și centrul țării. Mai multe camione de mare tonaj, BLOCATE la Glodeni (FOTO/VIDEO)

(UPDATE 21:48) Iarna și-a intrat în drepturi și a început să ningă în mai multe regiuni ale țării. În aceste momente, ninge în orașul Durlești și raionul Glodeni. Imaginile au apărut pe pagina de Facebook.

În raionul Glodeni camioanele de mare tonaj au parte de dificultăți în preajma localității Iabloana. Zona este plină de pante, iar zăpada nu face decât să îngreuneze la maxim deplasarea TIR-urilor pe aici. Camioanele de mare tonaj nu pot avansa.

Foto: Durlești

 

(20:11) Ninge în partea de Nord a țării. Poliţiştii de patrulare îndeamnă şoferii să nu conducă mașinile neechipate pentru iarnă.

"Adaptați-vă maniera de a conduce sezonului rece, măriți spațiul dintre mașini, reduceți viteza în curbe, asigurați-vă la depășiri și nu uitați că pe carosabilul acoperit de zăpadă orice manevră necesită mult mai multă atenție", se arată în mesajul INP.

Cu detalii revenim mai târziu.

Dacă ai fost martorul unei situaţii interesante, expediază imaginile surprinse pe adresa contact@publika.md sau prin intermediul opţiunii ŞTIREA TA, de pe site-ul PUBLIKA.MD, iar acestea vor fi văzute de o țară întreagă. 

loading...

Lasă un comentariu