Nicu Popescu se va întâlni cu Serghei Lavrov la Moscova. Când va avea loc întrevederea

Ministrul Afacerilor Externe al Rusiei, Serghei Lavrov, se va întâlni miercuri, 11 septembrie, cu ministrul Afacerilor Externe şi Integrării Europene al Moldovei, Nicu Popescu.

Potrivit agenţiei INFOTAG, anunţul a fost făcut de purtătoarea de cuvânt a MAE al FR, Maria Zaharova, miercuri, la briefingul săptămânal, menţionând că "aceasta este prima vizită la Moscova a şefului diplomaţiei moldoveneşti după formarea noului Guvern al RM în iunie 2019".

Zaharova a remarcat că părţile "urmează să actualizeze agenda relaţiilor bilaterale în baza principiilor stabilite în Tratatul de prietenie şi cooperare din 2001".

"De asemenea, va avea loc un schimb de opinii pe probleme de actualitate ale cooperării ruso-moldoveneşti şi de subiecte internaţionale de interes reciproc", a menţionat reprezentantul Ministerului rus de Externe.

Potrivit informaţiilor agenţiei INFOTAG, joi, 12 septembrie, la Moscova va merge în vizită prim-ministrul Moldovei, Maia Sandu, care a primit invitaţia din partea omologului său rus, Dmitri Medvedev.

Lasă un comentariu