Nicu Popescu, felicitat de universitatea din Moscova pentru funcția de ministru de Externe (FOTO)

Ministrul de Externe Nicu Popescu a fost felicitat de universitatea din Rusia la care a învățat. Mesajul a fost publicat pe pagina oficială a asociației studenților MGIMO.

Nicu Popescu care este ministrul de Externe și Integrării Europene recent a făcut o declarație scandaloasă la București care a stârnit un val de nemulțumiri. Vorbele lui Popescu au fost taxate dur la Chişinău şi considerate drept o trădare, motiv pentru care mai mulţi politicieni, foşti combatanţi şi internauţi i-au cerut demisia. 

CITEȘTE ȘI: Partidul Liberal cere DEMISIA sau DEMITEREA ministrului de Externe Nicu Popescu

După ce a fost dur criticat inclusiv și de colegii săi din blocul ACUM, ministrul de Externe, Nicu Popescu, a primit laude numai din partea socialiștilor, care sunt o forță pro rusă.

CITEȘTE ȘI: După ce a fost criticat de colegii săi din blocul ACUM, Nicu Popescu a primit laude de la socialiști

Ministrul a recunoscut că a făcut o gafă, dar nu a spus clar ce s-a întâmplat, totuşi, în 1992.

CITEȘTE ȘI: Ministrul de Externe, Nicu Popescu, privind DECLARAŢIA SCANDALOASĂ: A fost o gafă pe care o regret

PUBLIKA.MD amintește că Nicu Popescu a fost în mai multe perioade de timp consilierul lui Vlad Filat, fostul șef de partid al Maiei Sandu. Pe data de 29 ianuarie 2010, Nicu Popescu a fost numit la propunerea primului ministru de atunci, Vlad Filat, Consilier principal de stat responsabil pe probleme de integrare europeană și relații externe. Ulterior, finul de cununie al lui Andrei Popov a plecat din echipa PLDM ca pe data de 28 noiembrie 2012 să revină în echipa lui Filat în calitate de consilier principal pentru politici publice și afaceri europene.

 

Lasă un comentariu