Nicolas Kiefer se retrage din tenis

Embed:

Încă un tenismen se retrage! După ce rusoaica Elena Dementieva a anunţat că va renunţa la cariera sportivă la sfârşitul acestui an, acum şi Nicolas Kiefer a decis să-şi încheie cariera în tenis. Afectat de numeroase accidentări, jucătorul german, în vârstă de 33 ani, a anunţat că se retrage din activitatea competiţională.

Tenismanul german Nicolas Kiefer, fost număr patru mondial, dar căzut pe locul 722, a anunţat că se retrage din activitate, la 33 de ani, din cauza numeroaselor accidentări.

"După o carieră de 15 ani, este timpul să trec la altceva. Să încep un nou capitol în viaţa mea", a explicat el ziarului german Die Welt.

Jucătorul şi-a exprimat dorinţa de a se ocupa de fetiţa sa, Mabelle Emilienne, născută la 11 august.

Nicolas Kiefer a ocupat locul 4 în clasamentul ATP în anul 2000. El a disputat semifinalele Openului Australiei în 2006 şi a câştigat medalia de argint în proba de dublu, alături de Rainer Schuettle, la Jocurile Olimpice de la Atena în 2004.

Kiefer a jucat foarte puţin în ultimii ani, din cauza unei accidentări la o încheietură a mâinii, ajungând până pe locul 722 în ierarhia mondială.

loading...

Lasă un comentariu