Nicolae Timofti: Condamn teribilul atac terorist care a avut loc la Nisa

Şeful statului, Nicolae Timofti, a transmis condoleanțe poporului francez şi familiile victimelor atentatului de la Nisa. 

"Condamn cu tărie teribilul atac terorist care a avut loc de Ziua Națională a Franței, la Nisa. Atentatul din Franța ne dovedește că terorismul ia forme nebănuite. Marile metropole europene au devenit prea des teatre de război ale cruzimii teroriste. Tocmai de aceea, trebuie să luăm toate măsurile de precauție, fără a leza drepturile fundamentale ale omului și să combatem neșovăielnic astfel de evenimente catastrofale, soldate cu pierderi de vieți inocente. Republica Moldova este alături de Franța în aceste momente grele", a scris pe pagina sa de Facebook preşedintele ţării.

Menţionăm că, la doar opt luni de la sângerosul atac din Paris, teroarea a lovit din nou în poporul francez. Orașul Nisa, cunoscut în întreaga lume drept capitala Coastei de Azur, s-a transformat, în doar câteva clipe într-un loc al groazei. Zeci de oameni au fost ciuruiți de gloanțe pe o faleză a Mări Mediterane. Mapamondul este îngrozit și se uită neputincios la aceste crime împotriva umanității. 

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu