NICOLAE NEGRU: Promisiunile și jurămintele sunt pleavă pentru cei din Alianţa lui Kozak PSRM- ACUM

Embed:

Promisiunile și jurămintele sunt pleavă pentru cei din Alianţa lui Kozak PSRM- ACUM, pentru că ceea ce numesc ei azi negru, mâine va fi alb sau viceversa. Astfel a comentat editorialistul Nicolae Negru conjunctura politică formată dintre socialiştii proruşi şi aşa-zişii proeuropeni PAS şi PPDA. Jurnalistul mai scrie că Maia Sandu este prinsă în capcana funcţiei de aşa-numit prim-ministru, iar cetăţenii nu vor uita cine i-a oferit acest post. 

Nicolae Negru consideră că liderul democraţilor Vlad Plahotniuc a ieșit din negocieri "ca un patriot hăituit, refuzând condiţia lui Kozak privind federalizarea ţării, iar Igor Dodon - ca un trădător ordinar, dar, și mai paradoxal, victorios, îmbrățișat de cei care refuzaseră, cu doar două luni în urmă, să-i strângă mâna."

Jurnalistul mai menţionează că Maia Sandu a arătat prima de unde vin banii pentru PSRM, iar când, în sfârșit, au apărut și probele, liderul PAS se face că nu le vede.

"Cu Putin și omuleții lui în Guvernul de la Chișinău nu am chef să o aplaud pe Maia Sandu", - mai scrie Nicolae Negru.

Editorialistul atenţionează că operațiunea împotriva lui Plahotniuc este o consecință a deciziei de a ne ține pe noi în "zona gri", spre bucuria Moscovei, este un fel de pact "Molotov-Ribbentrop 2", în urma căruia vor suferi toți cetățenii Republicii Moldova, mai puțin oligarhii", a concis Nicolae Negru.