Nicolae Negru îl face praf pe Andrei Năstase: Cel care anunță lupta împotriva oligarhiei este el însuşi o sculă oligarhică

Embed:

Jurnalistul și editorialistul Nicolae Negru se îndoieşte de intențiile nobile ale liderului Partidului DA, Andrei Năstase. Acesta a scris într-un editorial pentru Ziarul Național că cel care anunță lupta împotriva oligarhiei este el însuşi o sculă oligarhică.

Mai mult, Negru a menționat că este o idee perversă ca unii să-şi pună speranța într-o persoană obscură, dubioasă și un diletant. Totodată, jurnalistul se întreabă dacă aceasta nu seamănă cumva a diversiune kaghebistă.

Nicolai Negru a mai scris că este regretabil faptul că membrii PAS, în frunte cu liderul lor Maia Sandu, nu și-au apărat punctul de vedere și nici interesul, dar s-au conformat unei decizii dubioase, luate de alții, pentru a-l susține pe Năstase la funcția de primar al Capitalei.

Potrivit declaraţiei sale de avere, Andrei Năstase nu a câștigat, oficial, în ultimii doi ani niciun bănuţ. Totuşi, el a reuşit să-şi cumpere în 2017 un teren agricol. Lotul se adaugă celorlalte nouă pe care le deţine. Andrei Năstase, finul de cununie al oligarhului condamnat penal Victor Ţopa, mai are în proprietate 11 case. El mai are o casă luxoasă în oraşul Bad Homburg din Germania, la 25 de kilometri de Frankfurt. Acolo locuieşte soţia şi cei trei copii ai săi. 

Liderul PPDA a evitat în repetate rânduri să ofere lămuriri cu privire la neclarităţile din declaraţia sa de avere. Politicianul susţine că, de fapt, unele proprietăţi indicate sunt nişte coteţe şi acareturi. 

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu