Nicolae Gomeniuc susţine că handbalul moldovenesc este la un nivel foarte slab

Embed:

"Handbalul moldovenesc se află într-o stare deplorabilă". Declaraţia aparţine selecţionerului naţionalei de juniori până la 19 ani, Nicolae Gomeniuc. Tricolorii vor participa în câteva zile la Campionatul European, iar Gomeniuc susţine că avem şanse minine să facem faţă cu brio competiţiei.

Naţionala Moldovei rezervată juniorilor până la 19 ani se află pe ultima sută în pregătirile pentru Campionatul European la handbal care se va disputa în Suedia. La ultima participare la acest turneu, Moldova a ocupat locul 18. Selecţionerul Nicolae Gomeniuc susţine că în acest an echipa are şanse minime să repete acestă performanţă.

Gomeniuc susţine că handbalul moldovenesc este la un nivel foarte slab. "Mergem să verificăm ce sportivi avem în ţară, deşi ştiu că handbalul este într-o stare deplorabilă, încât mi-e greu să vorbesc ", spune selecţioner Moldova U19 la handbal.

"Este un turneu puternic unde participă cele mai bune selecţionate din Europa şi este o experienţă foarte mari să joci acolo", declară Anatol Praporşcic, handbalist.

Turneul va începe pe 3 iulie în oraşul suedez Götheborg la care vor participa 22 de naţionale repartizate în patru grupe.

Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu