Nicolae Eșanu, despre declaraţia făcută de premierul României: Sper că ceva a fost înţeles greşit

Nicolae Eșanu, consilierul premierului Ion Chicu, a venit cu o reacţie privind declarţiile șefului Cabinetului de miniștri de la București, Ludovic Orban, care a criticat Guvernul de la Chişinău.

"Desi sunt consilier al Prim-ministrului, această postare este din nume personal. Citesc de câteva zile informaţii despre declaraţia atribuită Prim-ministrului României şi constat cu tristeţe reacţiile infantile a unui numar foarte mare de conaţionali la această declaraţie. Nu vreau să comentez declaraţia şi de fapt nici nu ştiu dacă cele relatate reflectă fidel declaraţia dlui Prim-ministru. Sper însă că ceva a fost înţeles greşit, deoarece nu aş vrea să ajung să constat că România are probleme mai mari decât credeam eu. Dar nu pot să nu reacţionez la numărul extraordinar de mare a celor care se bucură de faptul că Guvernul ţării sale este împroşcat cu noroi. După mine lucrul acesta este josnic. Căci o persoană care se respectă pe sine şi îşi respectă ţara, chiar şi atunci când este un critic vehement al propriului Guvern, nu poata să admită ca cineva din afară să se implice în treburile interne", a menţionat Eşanu, într-o postare pe pagina sa de Facebook.

Citeşte şi: Orban CRITICĂ Guvernul condus de Ion Chicu. DECLARAŢIA DURĂ pe care a făcut-o şi REACŢIA consilierului premierului

loading...

Lasă un comentariu