Nicolae Ciubuc: Îmi voi investi în continuare timpul în îmbunătățirea calității vieții pentru cetățeni

Fostul ministru al Agriculturii, Devoltării Regionale și Mediului, Nicolae Ciubuc, a venit cu un mesaj de rămas bun pentru colegii din echipa ministerului pe care l-a condus şi i-a mulţumit familiei pentru sprijin şi susţinere.

"Făcând bilanțul ultimelor luni, vreau să îmi exprim recunoștința în primul rând familiei pentru sprijinul necondiționat, părinților pentru suportul continuu și desigur aduc mulțumiri colegilor pentru profesionalism si dedicație. Cumulând cele de mai sus, am reușit un șir de activități frumoase, iar printre ele enumerăm atragerea proiectelor finanțate de partenerii de dezvoltare, promovarea politicilor în domeniile agriculturii, dezvoltării regionale și mediului dar și inițiative care am certitudinea ca vor fi continuate.

Mulțumesc presei, celor care au vegheat asupra corectitudinii activității MADRM și apreciez că ați informat societatea despre politicile realizate.

Dar așa cum orice sfârșit este un nou început, îmi voi investi în continuare timpul și experiența acumulata în îmbunătățirea calității vieții pentru cetățenii din raioanele Călărași și Ungheni, dar și în promovarea inițiativelor legislative care vor contribui la continuarea parcursului european. Succese mari dragi colegi", a menţionat Nicolae Ciubuc, într-o postare pe Facebook.

Amintim că, ieri, Guvernul Filip şi-a prezentat demisia. 

Pavel Filip a declarat că decizia de a demisiona nu înseamnă nicidecum că membrii Guvernului dau mâinile jos sau renunță. Aceştia vor munci în continuare pentru binele moldovenilor.

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu