Nicolae Ciornîi ar putea candida la funcţia de preşedinte al FMF

Embed:

Nicolae Ciornîi ar putea candida la funcţia de preşedinte al Federaţiei moldoveneşti de fotbal. Declaraţia a fost făcută de partenerul său de la Zimbru - Adlan Şişhanov. "Voi încerca să-l conving ca să accepte să facă regulă în fotbalul moldovenesc" - a declarat finanţatorul galben-verzilor într-un interviu exclusiv acordat pentru Publika TV.

Unul dintre contracandidaţii lui Pavel Cebanu la şefia FMF ar putea deveni preşedintele onorific al clubului Zimbru - Nicolae Ciornîi. Iniţiativa înaintării acestui candidat vine de la Adlan Şişhanov.

"Eu îl voi ruga să îşi depună candidatura pentru acest post şi pentru a face regulă în fotbalul moldovenesc", a spus co-finanţatorul Zimbru Adlan Şişhanov.

Şişhanov a explicat de ce anume partenerul său de la Zimbru este o alternativă bună pentru Pavel Cebanu.

"În Moldova sunt destui oameni care nu trăiesc din bani câştigaţi în fotbal, dar investesc în el. Unul din aceşti oameni este Nicolae Ciornâi. Dacă voi reuşi să-l conving, cu siguranţă îl voi susţine", a spus co-finanţatorul Zimbru Adlan Şişhanov.

Alegerile preşedintelui federaţiei vor avea loc în februarie 2013. Singurul care a anunţat oficial că va candida la acest scrutin a fost Valeriu Reniţă, exclus recent din activitatea fotbalistică după scandalul meciurilor trucate de la Sfântul Gheorghe.

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu