Nicolae Botgros, internat de urgență la spital. "Dumnezeu e mare dacă scap netăiat"

Maestrul Nicolae Botgros a fost internat de urgenţă la spital. Ieri artistul a suferit un acces la coloana vertebrală, iar acum se află la Institutul de Neurologie şi Neurochirurgie de la Chişinău. Cel mai probabil acesta urmează să fie operat.

"Am o hernie la coloana vertebrală şi nu pot scăpa de ea. Trebuia sa fiu operat de ieri încă, dar medicii mai au rezerve. Dumnezeu e mare. Dacă scap fără tăiere, ar fi foarte bine. Mă simt mai bine, chiar acum am o susţinătoare lângă mine, doamna Ioana Căpraru care a venit să mă vadă. Va fi totul bine, eu am speranţa şi susţinerea spectatorilor mei, medicilor dragi", a spus maestrul Nicolae Botgros.

Interpretul mai povesteşte că incidentul a avut loc ieri când maestrul a mers la frizerie pentru a se tunde. A reuşit doar să-şi spele părul că iemdiat durerile l-au doborât. A fost internat de urgenţă în secţia de neurochirurgie, iar astăzi medicii urmează să decidă dacă acesta va fi operat şi când va avea loc intervenţia.

Ieri, când a avut loc incidentul interpretul împreună cu soţia sa au sărbătorit 44 de ani de la căsătorie.

Nicolae Botgros are vârsta de 62 de ani și este o personalitate notorie în Republica Moldova, dar și peste hotarele ei. Muzicianul duce până prezent faima muzicii populare în străinătate, prin celebra orchestră „Lăutarii”.

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu