Nico Rosberg şi Lewis Hamilton au început pregătirile pentru Marele Premiu al statului Singapore

Embed:

Deşi sunt cei mai mari rivali din ultima perioadă în Formula 1, Nico Rosberg şi Lewis Hamilton încearcă să se mai reţină în culise. Cei doi piloţi de la Mercedes au început pregătirile pentru Marele Premiu al statului Singapore şi au evitat comentariile pe seama ultimelor conflicte.

Lewis Hamilton încearcă să uite de conflictul cu Nico Rosberg şi încearcă să concentreze pe evoluţiile sale din Marele Circ. După ce a câştigat etapa de la Monza, britanicul a evitat să mai vorbească despre relaţia cu colegul său. În schimb, germanul a vorbit despre atmosfera din cadrul echipei, dar şi espre felul în care şefii de la Mercedes încearcă remedierea conflictului dintre cei doi piloţi.

"Am petrecut o zi întreagă într-un simulator. A fost o indicaţie venit din partea domnului Ecclestone. El ne-a sugerat, astfel, să încetăm cu discuţiile prin staţiile radio şi să ne concentrăm mai mult asupra bolidului. Aceste simulări ţin doar de conducerea unui monopost, dar nu la executarea comenzilor venite prin cască", a menţionat Rosberg.

Conflictul dintre Lewis Hamilton şi Nico Rosberg a început în luna mai, atunci când a devenit evident că cei doi coechiperi sunt, de fapt, rivali în lupta pentru titlu. Rivalitatea dintre cei doi a devenit tot mai acerbă în ultimul timp şi s-a soldat cu un accident în Marele Premiu al Belgiei, care a fost provocat de Rosberg, iar Hamilton a fost nevoit să abandoneze cursa.

Cu şase etape înainte de a se încheia Marele Circ, Rosberg este lider la general, cu 238 de puncte, iar Hamilton ocupă poziţia a doua, cu 216 puncte. Marele Premiu a statului Singapore va avea loc pe 21 septembrie.

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu