Nico Rosberg a obţinut cel de-al doilea pole position din acest sezon!

Embed:

Germanul Nico Rosberg a stabilit cel mai bun timp în calificările din Marele Premiu al Principatului Monaco şi va fi urmat pe grila de start de coechipierul său de la Mercedes, Lewis Hamilton, dar şi de Daniel Ricciardo de la Red Bull Racing. 

Mercedes a dominat autoritar sesiunea de calificări din cadrul Marelui Premiu al statului Monaco, care a avut un final tensionat în lupta pentru pole position. Nico Rosberg a stabilit cel mai bun timp şi l-a devansat 59 miimi de secundă pe coechipierul său, Lewis Hamilton.

Rosberg a obţinut astfel al doilea pole position din acest debut de sezon şi are prima şansă la victorie în principatul Monaco. Red Bull Racing s-a mulţumit din nou cu locurile trei şi patru.

Daniel Ricciardo a stabilit al treilea timp în calificări, iar campionul mondial, Sebastian Vettel, al patrulea. Piloţii de la Ferrari, Fernando Alonso şi Kimi Raikkonen au înregistrat al cincilea şi, respectiv, al şaselea timp, fiind urmaţi de Jean-Eric Vergne, Kevin Magnussen şi Daniil Kvyat.

Nico Hulkenberg va fi al 11-lea pe grila de start, fiind în faţa lui Jenson Button, care continuă evoluţiile modeste pentru McLaren din acest debut de sezon. Problemele celor de la Lotus pe circuitul de la Monaco au continuat şi în calificări. Romain Grosjean va fi al 14-lea pe grila de start, iar Pastor Maldonado al 15-lea.

Marele Premiu al principatului Monaco va avea loc astăzi, cu începere de la ora 15. Primele cinci etape ale Mondialului de Formula 1 au fost câştigate de piloţii de la Mercedes. Hamilton s-a impus de patru ori, iar Rosberg o dată. 

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu