Nicki Minaj s-a căsătorit în secret. Aceştia sunt împreună de mai puțin de un an

Cântăreașa americană Nicki Minaj, în vârstă de 36 de ani, s-a căsătorit în secret. Vedeta s-a căsătorit cu Kenneth Petty, împreună cu care formează un cuplu de mai puțin de un an.

Artista a confirmat că s-a căsătorit prin intermediul unei înregistrări video pe care a postat-o pe contul său de Instagram. În înregistrarea video se observă două căni cu mesajul Mr. și Mrs. (n.r. doamnul și doamna, în engleză), alături de de două șepci, una albă și cealaltă neagră, pe care este scris Bride and Groom (nr. mireasă și mire, în engleză). În dreptul înregistrării video postate pe Instagram, Nicki Minaj și-a trecut numele real, la care este adăugat numele de familie al proaspătului ei soț: Tanya Maraj-Petty.

Nicki Minaj și Kenneth Petty s-au cunoscut la sfârșitul anului 2018 și și-au oficializat relația în decembrie același an. Despre proapătul soț al lui Nicki Minaj se știe că are 41 de ani și este implicat în lumea artistică.

Petty a avut probleme cu poliția, fiind condamnat de mai multe ori. În 1995, acesta a fost condamnat la patru ani de închisoare pentru că a încercat să violeze o adolescentă în vârstă de 16 ani, scrie libertatea.ro

loading...

Lasă un comentariu