Niciun fotbalist de la Dacia şi Zimbru în lotul pentru amicalul cu echipa din Kazahstan

Embed:

Ion Caras mizează şi în continuare pe jucători experimentaţi, chiar şi în meciurile amicale. Selecţionerul a definitivat lotul pentru amicalul cu Kazahstan. În lot se regăsesc opt jucători, care sunt în căutare de club, dar care au mai jucat la naţională.

Fundaşul Ion Jardan de la Rapid şi portarul Adrian Negai de la Milsami sunt cei doi fotbalişti care vor putea debuta la naţională în amicalul cu Kazahstan. Din cei 23 de jucători convocaţi de Caras pentru meciul cu Kazahstan, opt fotbalişti sunt în căutare de club.

"Ei încă nu au echipe, dar unii au fost în probe la diferite formaţii, în timp ce alţii şi-au menţinut forma la alte echipe. Am hotărtât să mizez pe aceşti jucători, pentru că au o experienţă", a declarat Ion Caras.

În lotul final al lui Caras nu se este niciun fotbalist de la Dacia şi Zimbru, în schimb şase jucători reprezintă alte cluburi din Divizia Naţională.

"Jucătorii care nu au fost convocaţi acum nu înseamnă că renunţ la ei. Le dau posibilitate şi celorlalţi să se manifeste. Cred că le va veni rândul şi jucătorilor de la Dacia în timpul apropiat", a explicat Caras.

Meciul cu Kazahstan, de pe şase februarie, va fi primul şi ultimul test înainte de partidele din preliminariile Campionatului Mondial din 2014, cu Muntenegru şi Ucraina.

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu