Nici o zi fără încălcări. Ilegalitățile înregistrate în punctul de trecere Leușeni

O carte de identitate românească, cu semne clare de falsificare și o modificare a VIN codului pentru un autoturism înmatriculat în străinătate, au fost depistate în ultimele 48 de ore polițiștii de frontieră din punctul de trecere Leușeni.

În seara zilei de ieri la ieșirea din țară s-a un tânăr moldovean de 25 de ani, pasager al unui microbuz de rută R.Moldova - Germania, a ezitat să prezinte toate documentele. După verificarea minuțioasă a portmoneului, polițiștii de frontieră au depistat printre cărțile de vizită și un buletin, care ar fi eliberat de autoritățile române pe numele persoanei aflate la controlul de frontieră.

Acesta a afirmat că acum două săptămâni a apelat la ajutorul unui conațional pentru perfectarea documentului, pentru o sumă de 200 de euro. Documentul a fost trimis în expertiză.

Un autoturism de model Toyota Avensis Verso, înmatriculat în Lituania, a fost reținut pe motiv că numărul VIN cod nu corespundea cu cel din certificatul de înmatriculare, iar documentele prezentate aparțineau altui mijloc de transport. Şoferul a recunoscut că documentele nu aparțin autoturismului și că ar fi încercat să introducă fraudulos în țară transportul, pentru a-l folosi ca piese de schimb.

În ambele cazuri polițiștii de frontieră continuă cercetările în vederea stabilirii circumstanțelor și luării măsurilor legale ce se impun.

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu