Nici nu s-a terminat bine iarna că agențiile de turism se întrec în oferte pentru odihna de vara. Care sunt cele mai fierbinţi pachete

Embed:

În plină iarna, agențiile de turism se întrec în oferte pentru odihna de vara. Cei care îşi planifică din timp vacanţa pot prinde chiar şi reduceri de 50 la sută. Tradiţional, cele mai multe propuneri sunt pentru un sejur în Bulgaria, Grecia şi Turcia.

Cei care vor să se distreze pe litoralul bulgăresc pot opta pentru pachete turistice preţul cărora porneşte de la 120 de euro şi ajunge până la 350 de euro pentru o săptămână. Tariful include transport, cazare, trei mese pe zi şi asigurare medicală.

Moldovenii care vor să meargă în Grecia vor plăti pentru un sejur minimum 140 de euro. Asta în cazul în care vor merge cu autocarul. Turiştii care vor călători cu avionul, trebuie să achite de două ori mai mult.

Şapte zile pe plajele din Turcia vă vor costa, în medie, 300 de euro. Preţul include cazarea, transportul şi micul dejun.

Totodată, o săptămână de relaxare pe litoralul din Spania costă de la 450 de euro. În preţ este inclusă cazarea, mâncarea şi asigurarea medicală. Opţional, pot fi comandate şi serviciile ghizilor.

Pachetele turistice pentru o vacanţă în Egipt pot fi cumpărate acum cu 330 de euro. Mai scumpe sunt ofertele pentru destinaţii exotice cum ar fi Thailanda, Dubai sau Republica Dominicană. Preţul acestora ajunge la o mie de euro.

Cei care îşi planifică vacanța de vară de pe acum nu beneficiază doar de reduceri, dar au posibilitatea să-şi alegă şi cele mai bune hoteluri. Ofertele de tip early booking sunt valabile până în luna aprilie.

Lasă un comentariu