Nici gerul de afară nu îi poate opri! Jucătorii lui Milsami se antrenează în condiţii extreme

Fotbaliştii formaţiei Milsami Orhei se antrenează în condiţii extreme după ce au revenit din vacanţă. În primele zile, ”vulturii” s-au antrenat pe un ger de până la minus 10 grade Celsius.

Unii jucători susțin că aşteaptă cu nerăbdare cantonamentul din Turcia, unde sunt cu totul alte condiţii de pregătire.

"Desigur, numărăm zilele până atunci. Puţină răbdare, pentru că nu a mai rămas mult timp. Săptămâna asta e important să intrăm în ritm, iar toată munca ne așteaptă în Turcia", a mărturisit fundaşul Petru Racu.

Lotul lui Milsami se va deplasa în zona Antaliei, unde are programat un cantonament îndelungat, pe 15 ianuarie.

Timp de o lună "vulturii" vor juca 8 partide amicale. Printre adversari se numără Dinamo Moscova, Arsenal Tula, FC Enisei Krasnoiarsk, dar şi gruparea kazahă Atîrau.

"Deocamdată temperaturile scăzute nu ne sperie. Nu suntem africani, aşa e clima la noi. Vrem să plecăm mai repede doar din cauza terenurilor. Acum suntem nevoiţi să ne antrenăm pe teren sintetic. Sigur că ne este dor de meciuri", a spus fundaşul Serghei Melnic.

Clubul din Orhei are probleme de lot. La primele sesiuni de antrenament din noul an sunt prezenţi puţini jucători. Unii sunt încă accidentaţi, iar alţii se află la loturile naționale. Antrenorul Adrian Sosnovschi afirmă are nevoie de întăriri pentru ca echipa să fie în formă maximă la realuarea campionatului.

În prezent cu orheienii se antrenează Constantin Bogdan, care în 2016 a devenit campion al Letoniei cu Spartak Iurmala, dar şi Pavel Secrier, fotbalist care a evoluat anul trecut în campionatul Belarusului.

"Avem nevoie de fundaşi, mijlocaşi şi chiar atacanţi. Aceeaşi Zenko şi Belous se vor reface complet după accidentări abia peste o lună. Gândurile pentru a doua parte a campionatului încă le mai lăsăm. Acum important e ce ne facem în situaţia asta şi cum să ne pregătim mai bine, cum să facem ca acest lot să fie potent pentru a face ceva serios", a precizat antrenorul lui Milsami, Andrian Sosnovschi. 

Milsami Orhei a încheiat sezonul autumnal în calitate de lider al clasamentului Diviziei Naționale, având două puncte avans față de a doua clasată, Sheriff Tiraspol, şi un meci mai puţin disputat.

Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu