NICHITA, FASCINATĂ DE INDIA. Luptătoarea s-a aflat în Asia timp de 3 săptămâni

Embed:

Luptătoarea de stil liber Anastasia Nichita a rămas profund impresionată de India.

Moldoveanca s-a aflat acolo timp de 3 săptămâni, concurând la campionatul naţional pe echipe Pro Wrestling League.

În puţinul timp liber pe care l-a avut, Nichita nu a pierdut ocazia de a vizita câteva din numeroasele atracţii turistice indiene.

" Am fost într-o excursie la Golden Temple. Mi-a plăcut foarte mult. E un locaş sfânt, tot din aur, foarte curat. E un loc nemaipomenit. Trebuia să plecăm şi la Taj Mahal, însă nu am reuşit din cauza competiţiei", a spus luptătoarea Anastasia Nichita.

Anastasia Nichita a avut în India şi un regim alimentar deosebit.

" Timp de 3 săptămâni a fost doar mâncare de-a lor. Sunt mâncăruri bune, interesante, ceva neobişnuit pentru mine", a spus luptătoarea Anastasia Nichita.

Nichita a recunoscut că a avut parte de o primire caldă din partea indienilor.

" Sunt nişte oameni foarte comunicabili, cu toate că limba indiană nu o înţeleg, dar am încercat să ne înţelegem în limba engleză", a spus luptătoarea Anastasia Nichita. 

Moldoveanca a fost filmat şi pentru un clip video, dedicat Zilei Republicii în India, în care a cântat alături de alţi membri ai echipei de lupte ”Haryana Hammers”.
 
"Clubul nostru a decis ca fiecare luptător să cânte imnul de stat al Indiei şi ne-a ieşit bine", a spus luptătoarea Anastasia Nichita.

Anastasia Nichita a câştigat toate cele 6 confruntări avute la Campionatele Indiei la Lupte pe echipe, iar formaţia sa a cucerit titlul.

La revenirea în ţară, sportiva a fost felicitată de premierul Pavel Filip, cu performanţele superbe de la turneul recent încheiat.

Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu