NICHITA, CU GÂNDUL LA TOKYO. Luptătoarea ţinteşte calificarea la Jocurile Olimpice

Luptătoarea Anastasia Nichita trece prin cea mai importantă parte a carierei. După ce a cucerit medalia de argint la campionatul mondial de tineret, care s-a desfăşurat la Tallinn, compatrioata noastră ţinţeşte calificarea la Jocurile Olimpice de la Tokyo din 2020.

Pentru a participa la competiţia din capitala Japoniei, Nichita trebuie să se claseze pe primele 5 locuri la campionatul mondial de seniori care va avea loc între 12 şi 18 septembrie în capitala Kazahstanului, Nursultan.

"O să fie greu să obţin primul loc deoarece competiţia este la seniori. Eu sunt foarte tânără şi nu ştiu dacă o să fac faţă pentru locul întâi. Sper să mă calific în primii 5 la Olimpiadă. "

Anastasia Nichita ar putea evolua în premieră la o ediţie a Jocurilor Olimpice.

"Pentru mine toate medaliile sunt o performanţă bună, dar dacă o să mă calific la Jocurile Olimpice va fi un vis împlinit."

Luptătoarea originară din satul Tătăreşti, raionul Străşeni, a mai obţinut medalia de bronz la Jocurile Europene de la Minsk.

În acest an, luptătoarea de 20 de ani a mai cucerit medalia de bronz la campionatul european printre seniori desfăşurat la Bucureşti. Nichita a făcut furori şi la Campionatul național al Indiei la Lupte pe echipe, unde s-a impus în toate cele 6 lupte.

Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu