''Ni se pare că e plasă pentru volei''. Un teren de joacă pentru copii este înconjurat de zeci de cabluri electrice (VIDEO)

Embed:

Un teren de joacă pentru copii înconjurat de zeci de cabluri electrice. Se întâmplă în oraşul Ungheni. Locatarii blocurilor din preajmă spun că firele electrice pun în pericol viaţa micuţilor, iar autorităţile nu întreprind nimic.

Copiii joacă volei. Ne jucăm întotdeuna aici. Ni se pare că e plasă pentru volei'', a spus un copil.

Oamenii spun că firele electrice atârnă de câţiva ani lângă terenul de joacă.

''E periculos pentru că copiii se joacă aici cu mingea şi nu-şi dau seama că e periculos pentru viaţa lor. N-am văzut să vină cineva să repare, să facă ceva'', spune o femeie.

''Nu a fost nimeni să ridice cablul, nu le trebuie la nimeni nimic. Era amplasat mai sus, era cam la un metru de la ţeava de gaz. Da acum văd că l-au mai coborât'', a menţionat o persoană.

''De când suntem noi aici el stă aşa. Anul trecut a căzut şi jos''.

Autorităţile locale spun că terenul înconjurat de fire electrice aparţine unor agenţi economici şi că aceştia au fost avertizaţi să izoleze cablurile astfel încât să nu fie la îndemâna copiilor. Agenţii economici nu au fost de găsit.

Dacă ai surprins imagini video sau poze care pot deveni o ştire, nu ezita să le trimiţi pe web@publika.md,  sau prin intermediul opţiunii ŞTIREA TA, iar noi le vom face publice.

Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu