NHL: Montreal a învins Philadelphia, New York Islanders a zdrobit New Jersey Devils, iar Toronto a câştigat de la Ottawa

Embed:

În NHL continuă seria victoriilor la scor! Montreal a învins acasă Philadelphia cu 4-1, într-un meci în care portarul canadienilor a reuşit 25 de save-uri. New York Islanders nu a dat nicio şansă echipei New Jersey Devils, 5-1, iar Toronto a câştigat derbiul canadian cu Ottawa, scor 3-0. 

Montreal Canadiens a urcat pe locul cinci în NHL, după ce a învins Philadelphia Flyers cu 4-1. Adevăratul eroul al canadienilor a fost portarul Brian Boucher, care a parat 25 de lovituri din cele 28 pe care le-a avut Flyers şi a încasat doar un singur gol, în repriza a doua. A treia perioadă a fost decisivă. La scorul de 2-1, gazdele au marcat două goluri asigurându-şi cea de-a noua victorie a sezonului.

Un alt meci de zile mari s-a jucat la Uniondale. Formaţia locală, New York Islanders a zdrobit New Jersey Devils cu 5-1. În a doua perioadă, "insularii" au marcat trei goluri timp de doar două minute şi jumătate, rezolvând soarta meciului. Cel mai bun jucător a fost John Tavares, de la gazde, care a realizat un hat-trick.

O victorie la scor a reuşit şi Toronto Maple Leafs, care a învins cu 3-0 o altă echipă canadiană, Ottawa Senators. Acesta a fost primul succes pentru Toronto din ultimele patru meciuri de pe teren propriu.

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu