NHL: Chicago Blackhawks rămâne în lupta pentru obţinerea celui de-al doilea titlu consecutiv

Embed:

Campioana în exerciţiu din NHL, Chicago Blackhawks a rămas în lupta pentru al doilea titlu consecutiv, după o victorie cu emoţii cu Los Angeles Kings. Formaţia din Illinois s-a impus în overtime în al cincilea meci din semifinale, iar scorul a devenit de 3-2 pentru Kings.

După doar trei minute de joc, Chicago conducea cu 2-0, datorită golurilor marcate de Brent Seabrook şi Johnny Oduya. Scorul după prima perioadă a fost de 3-2 pentru Blackhawks care a mai marcat o dată şi a încasat două goluri.

Kings au fost cei care au dominat în perioada a doua. Los Angeles a dat două goluri prin Dustin Brown şi Tanner Pearson şi au preluat conducerea cu 4-3. La acest scor, "regii" erau calificaţi în finala Cupei Stanley.

Chicago a reuşit egalarea în primele minute ale perioadei a treia, iar câştigătoarea s-a decis în overtime. Eroul gazdelor a fost Michal Handzus care a marcat golul de aur şi a adus victorie pentru echipa din Chicago, scor 5-4. Los Angeles Kings conduce în serie cu 3-2. Următorul meci dintre cele două echipe se va juca pe 30 mai în California.

Blackhawks are nevoie de o victorie pentru a egala scorul în serie, iar Kings, ca şi până la acest meci, trebuie să câştige un meci pentru a ajunge în finală.

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu