NHL: Chicago Blackhawks, la un pas de sferturile Cupei Stanley

Campioana în exerciţiu din NHL, Chicago Blackhawks a ajuns la un pas de sferturile Cupei Stanley după ce a obţinut cea de-a treia victorie în seria cu St.Louis Blues. Şi campioana din 2007, Anaheim Ducks a preluat conducerea în serie cu Dallas Stars şi mai are nevoie de o singură victorie pentru a ajunge în sferturi.

Echipa care a făcut furori sezonul trecut din NHL, Chicago Blackhawks îşi demonstrează valoarea şi în actuala ediţie a Cupei Stanley. Formaţia din Illinois a învins St.Louis Blues cu 3-2 în cel de-al cincilea meci din seria optimilor şi a preluat conducerea la general.

Blackhawks, care a jucat în deplasare, a reuşit să învingă în overtime, după ce scorul din timpul regulamentar a fost de 2-2. Golul victoriei a fost înscris de Jonathan Toews.

După acest rezultat, scorul în serie a devenit 3-2. Campioana de anul trecut, Chicago Blackhawks mai are nevoie de o singură victorie pentru a se califica în sferturi şi poate realiza acest lucru pe 27 aprilie, pe teren propriu.

O altă echipă care a preluat conducerea cu 3-2 în seria optimilor este Anaheim Ducks. Echipa din California a învins în cel de-al cincilea meci Dallas Stars cu un categoric 6-2. Următoarea partidă dintre cele două echipe va avea loc, la fel, pe 27 aprilie.

Un alt meci al serii din Cupa Stanley s-a jucat la Philadelphia, unde echipa locală Flyers a învins New York Rangers cu 2-1, chiar dacă a fost condusă la un moment dat cu 0-1. După această reuşită, Philadelphia a egalat scorul în serie, 2-2.

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu