Neymar va semna cu Barcelona un contract valabil pe cinci sezoane

Embed:

Telenovela "Neymar" s-a încheiat. Fotbalistul brazilian va juca la Barcelona în următoarele cinci sezoane. Anunţul a fost făcut de site-ul oficial al catalanilor. Timp de cinci ani, Neymar va încasa în Spania aproximativ 35 milioane de euro.

Pentru transferul lui Neymar, FC Barcelona i-a plătit echipei braziliene Santos suma de 50 de milioane de euro. Transferul lui Neymar la clubul catalan a fost confirmat chiar şi de fotbalist pe o reţea de socializare.

"Am ales FC Barcelona, actele se vor semna luni. Sunt trist pentru că plec, dar fericit pentru că urmează o nouă provocare",  a spus Neymar

La Barcelona, Neymar va avea un salariu de 7 milioane de euro pe sezon şi va fi coechipier cu un alt mare fotbalist sud-american, argentinianul Lionel Messi, de patru ori câştigător al Balonului de Aur.

Neymar, în vârstă de 21 de an, evoluează la FC Santos din 2009, iar de atunci a înscris 54 de goluri în 102 partide. Atacantul brazilian a fost desemnat cel mai bun fotbalist din America de Sud în anul 2011 şi 2012.

Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu