Neymar va juca din sezonul viitor la Barcelona: Mă simt de parcă aş avea fluturi în stomac

Embed:

La doar câteva zile după ce a semnat cu Barcelona, Neymar a făcut prima declaraţie de dragoste către clubul catalan. "Mă simt de parcă aş avea fluturi în stomac", acestea au fost cuvintele fotbalistului brazilian, după ce s-a anunţat că acesta va juca pentru formaţia de pe Camp Nou din sezonul viitor.

Brazilianul parcă nu mai are răbdare să se alăture noii sale echipe. Puştiul minune, în vârstă de 21 ani, este încântat că va face parte dintr-o echipă, care e considerată una dintre cele mai bune din lume.

"Am sentimentul acela de parcă aş avea fluturi în stomac. Mi-am îndeplinit visul să joc alături de cei mai buni fotbalişti din lume cum ar fi Messi, Xavi, Iniesta, Dani Alves sau Adriano. Sunt nerăbdător să ajung mai repede la Barcelona, dar acum trebuie să mă concentreze pentru Cupa Confederaţiilor, pentru a putea ajuta Brazilia să câştige titlul", a spus fotbalistul.

Neymar a dezvăluit că decizia de a veni în Spania şi de a juca la clubul catalan nu a luat-o singur: "A fost o decizie pe care am luat-o împreună cu familia mea, care ma ajutat foarte mult. Este un vis care a devenit realitate. Sunt foarte fericit, dar în acelaşi timp trist pentru că m-am despărţit de echipa mea de suflet, de oraşul în care am crescut, de locul unde am jucat nouă ani."

Neymar a semnat un contract valabil pe cinci ani cu Barcelona. Brazilianul a fost convocat de Luiz Felipe Scolari la naţionala Selecao, pentru Cupa Confederaţiilor care va începe pe 15 iunie.

Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu