Neymar va fi premiat cu 3 milioane de euro de PSG, dacă va câștiga Balonul de Aur

Atacantul brazilian Neymar va fi premiat cu 3 milioane de euro de PSG dacă va câștiga Balonul de Aur, acordat anual celui mai bun fotbalist al planetei, informează presa franceză.

Conform ziarului Le Parisien, care citează surse din anturajul jucătorului, în contractul lui Neymar cu PSG figurează o clauză conform căreia starul brazilian va fi recompensat cu 3 milioane euro în cazul în care va cuceri prestigiosul trofeu, atribuit de revista France Football, scrie libertatea.ro.

Oficialii lui PSG au considerat, în momentul în care au acceptat includerea acestui bonus în contractul lui Neymar, că un astfel de trofeu câștigat de brazilian ar avea efecte benefice inclusiv asupra imaginii clubului parizian, care devine tot mai puternică la nivel mondial, a explicat unul dintre specialiștii chestionați de cotidianul parizian.

Neymar se numără printre cei 30 de jucători nominalizați de France Football pentru ediția din acest an a Balonului de Aur, alături de portughezul Cristiano Ronaldo și argentinianul Lionel Messi, considerați principalii favoriți la câștigarea acestui trofeu.

Paris Saint-Germain a stabilit în această vară un nou record în lumea fotbalului, după ce a plătit 222 milioane euro pentru a-și asigura serviciile lui Neymar, suma reprezentând contravaloarea clauzei de reziliere a contractului internaționalului brazilian cu fostul său club, FC Barcelona.

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu