NEYMAR ŞI MBAPPE, ACCIDENTAŢI: Cei doi riscă să rateze meciul cu Liverpool din UCL

Embed:

Dublă lovitură pentru Paris Saint-Germain! Atacanţii Neymar Junior și Kylian Mbappé ar putea rata partida cu FC Liverpool din Liga Campionilor, programată săptămâna viitoare.

Cei doi s-au accidentat jucând la echipele lor naţionale. Neymar a fost scos din teren deja în minutul 8 al partidei Brazilia-Camerun, după ce a acuzat dureri la picior în urma unui şut la poartă. Sud-americanii s-au impus la final cu 1-0 într-o partidă jucată în oraşul englezesc Milton Keynes, circa 90 de kilometri distanță de Londra.

Cel mai bun tânăr fotbalist al ultimului Campionat Mondial, Kylian Mbappé, s-a accidentat în amicalul Franţa-Uruguay. În minutul 36, la o fază la care a scăpat singur cu portarul Campana, atacantul francez a căzut rău, pe umăr, nu a mai putut continua şi a fost înlocuit cu Thauvin.

După meci, selecţionerul Franţei, Didier Deschamps, a declarat că accidentarea nu pare a fi foarte gravă, însă ultimul cuvânt îl vor spune medicii.

Mbappé şi Neymar urmează să ajungă la Paris, unde vor fi monitorizaţi de medicii clubului.

Paris Saint Germain va juca săptămâna viitoare cu FC Liverpool în penultima etapă a fazei grupelor Ligii Campionilor. Partida se va disputa pe 28 noiembrie în capitala Franţei şi va putea fi urmărită în transmisiune directă la CANAL 3 cu începere de la ora 22:00.

Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu