Neymar riscă să rateze Copa America. Atacantul campioanei Franţei, PSG, a fost acuzat de viol

Embed:

Neymar riscă să rateze Copa America. Vicepreşedintele Confederaţiei Braziliene de Fotbal Francisco Noveletto susţine că pentru "Selecao" va fi mai bine dacă atacantul va lipsi la turneul ce se va desfăşura în perioada 14 iunie - 7 iulie.

Juсătorul a fost acuzat de viol de o tânără a cărei identitate nu a fost dezvăluită, dar presa din Brazilia anunţă ca ar fi vorba de modelul Najila Trindade, în vârstă de 26 de ani. Cei doi s-ar fi cunoscut prin intermediul retelelor de socializare.

Aceasta a reclamat faptul că violul ar fi avut loc pe data de 15 mai într-un hotel din Paris.

"Să fim sinceri, el nu este pregătit din punct de vedere psihologic pentru Copa America. Toţi jurnaliştii îi vor adresa aceleaşi întrebări. Ar fi bine pentru toată lumea, dacă el va lipsi, deoarece nu este dispus să presteze un joc bun", a menţionat Noveletto.

Copa America-2019 va fi găzduită chiar de Brazilia. "Seleçao", care nu a mai câştigat campionatul continental sud-american din 2007, îşi va face debutul în competiţie pe 14 iunie, când va înfrunta Bolivia în meciul de deschidere, la São Paulo.

Elevii lui Tite vor întâlni apoi Venezuela pe 18 iunie, la Salvador, şi vor reveni la Sao Paulo pentru ultima partidă din grupă, cu Peru, pe data de 22.

Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu