NEYMAR, AUDIAT 5 ORE. Fotbalistul acuzat de viol a discutat cu procurorii

Cel mai scump fotbalist din lume la ora actuală, brazilianul Neymar junior, acuzat de viol, a fost audiat 5 ore la una din secţiile de poliţie din oraşul Sao Paulo.

Însoţit de avocaţii său, starul lui Paris Saint-Germain a discutat cu procurorii şi a negat că ar fi făcut ceva ilegal. Neymar Junior, care s-a accidentat recent într-un meci amical al naţionalei Braziliei, a ieşit din secţie în cârje şi a avut un mesaj scurt pentru presă.

" Sunt foarte liniştit. Adevărul va ieşi la iveală, mai devreme sau mai târziu. Singura dorinţă pe care o am la moment este ca acest caz să se încheie cât mai repede posibil", a spus Neymar.

" A răspuns într-o manieră sătisfăcătoare tuturor întrebărilor. Nu a lăsat procurorilor nici un dubiu. În funcţie de apariţia unor date noi, s-ar putea să avem întrebări suplimentare. "

Modelul brazilian Najila Trindade l-a acuzat pe fotbalist de viol, care ar fi avut loc într-un hotel din Paris, pe 15 mai.

Tânăra a publicat şi un video cu presupusul incident, iar peste câteva zile a anunţat că tableta cu imaginile i-a fost furată.
loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu