Neymar a anunţat că rămâne la echipa FC Santos, dezminţind astfel speculaţiile din presă

Embed:

"Sunt fericit la Santos, deci nu am nici un motiv să plec" a declarat atacantul brazilian Neymar la o conferinţă de presă susţinută la sediul clubului. Fotbalistul a dezminţit astfel speculaţiile din presă privind un viitor transfer al său la echipele Real Madrid sau la FC Barcelona.

Atacantul brazilian Neymar a anunţat, în cadrul unei conferinţe de prese susţinute la sediul clubului, că rămâne la echipa FC Santos şi a pus astfel capăt speculaţiilor din presă privind un viitor transfer al său la Real Madrid sau la FC Barcelona.

"Nu am semnat cu nici un alt club, eu sunt jucătorul lui Santos. Asta e tot ce am de spus, că nu am semnat cu nimeni şi până la următoarea perioadă de transfer fac parte din echipa Santos", a spus Neymar.

Brazilianul a marturisit că s-a săturat să tot fie anunţat la diverse echipe din lume şi că la Santos se simte fericit. "Sunt foarte fericit că am opţiunea să aleg o echipă, sau să rămân la Santos. Decizia mea este că vreau să stau aici. Fericirea înseamnă tot ce-i important pentru mine. Sunt fericit aici, deci nu am nici un motiv să plec", a adăugat acesta.

Neymar, în vârstă de 19 ani, este jucător la echipa mare Santos din 2009, pentru care a bifat 73 de meciuri şi a marcat 31 de goluri.

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu