Newcastle United, la a treia victorie consecutivă în Premier League

Echipa Newcastle United a obţinut a treia victorie consecutivă în campionatul de fotbal al Angliei, învingând în deplasare, cu scorul de 2-1, formaţia Burnley, luni seara, în ultimul meci al etapei a 13-a din Premier League, scrie agerpres.ro.

"Coţofenele" au deschis rapid scorul, în urma autogolului lui Ben Mee (4), iar apoi şi-au mărit avantajul, graţie reuşitei lui Ciaran Clark (23), gazdele reducând din handicap prin Sam Vokes, înainte de pauză (40).

După ce a început sezonul cu o serie de zece meciuri fără victorie, Newcastle a urcat pe locul 13 în clasament, cu 12 puncte, în urma acestui nou succes, în timp ce Burnley ocupă locul 17, cu 9 puncte. Lider este Manchester City, cu 35 puncte, urmată de FC Liverpool, 33 puncte, Tottenham, 30 puncte, etc.

"Fiecare meci este ca o finală pentru noi. Victoria este foarte importantă, pentru că ne oferă încredere. Mai avem încă un drum foarte lung în faţă, însă lucrurile merg bine şi sperăm că vom continua tot aşa", a declarat antrenorul lui Newcastle, spaniolul Rafa Benitez.
loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu