New York Cosmos va juca primul meci oficial, după aproape trei decenii de la desfiinţare

Embed:

Pele se pregăteşte de revenirea în fotbal a celei mai cunoscute formaţii de fotbal din Statele Unite, New York Cosmos. Acesta a reînfiinţat clubul la care a evoluat, iar acum echipa este gata să joace în competiţiile oficiale.

Echipa de fotbal New York Cosmos va juca primul meci oficial după aproape trei decenii de la desfiinţare. Aceasta va debuta în liga a doua din SUA pe patru august. Cu această ocazie, preşedintele de onoare al clubului, Pele, le-a povestit unor copii de la o şcoală de fotbal despre istoria echipei.

"Am acceptat să lucrez cu copiii, dar nu am crezut că va fi atât de bine. Sunt foarte fericit să văd că fotbalul din SUA este la un nivel înalt, pentru că am jucat şi eu aici", a declarat Pele.

Sportivul nu a ezitat să vorbească şi despre şansele selecţionatei Braziliei la Campionatul Mondial din 2014.

"După ce Brazilia a învins cea mai bună echipă din lume, Spania, la Cupa Confederaţiilor, avem şanse foarte bune să jucăm bine şi să câştigăm Cupa Mondială", a menţionat fostul fotbalist.

Clubul de fotbal New York Cosmos a fost reanimat în 2010, cu ajutorul lui Pele, după ce în 1986 s-a desfiinţat, din cauza problemelor financiare. Fostul mare atacant la formaţiei Manchester United, Eric Cantona este acum director sportiv la echipă.

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu