New Jersey Devils, la un pas de a rata calificarea în play-off, după a 10-a înfrângere

Embed:

Finalista Cupei Stanley din sezonul trecut, New Jersey Devils, trece prin cel mai slab sezon din istoria echipei. "Diavolii" sunt la un pas de a rata calificarea în play-off, după ce au suferit a 10-a înfrângere consecutivă în NHL.

New Jersey Devils a pierdut partida din deplasare, jucată cu Toronto Maple Leafs, scor 0-2. Gazdele au marcat golurile în ultima repriză, prin Phil Kessel şi Jay Makklement.

În urma celui de-al zecelea eşec consecutiv, "diavolii" au coborât pe locul 11 în Conferinţa de Est şi au şanse minime pentru a se califica în play-off. În 2006 a fost ultima dată când o finalistă din Cupa Stanley nu a ajuns în play-off, această formaţie fiind Carolina Hurricanes.

Un alt meci din NHL, cel dintre Boston Bruins şi Ottawa Senators, a fost amânat în urma exploziei din timpul maratonului de la Boston. Conducerea clubului a anunţat, printr-un comunicat, că meciul se va juca într-o altă zi. Totodată, oficialii echipei Boston Bruins au transmis condoleanţe rudelor şi apropiaţilot celor care şi-au pierdut viaţa în timpul maratonului.

În alte meciuri ale etapei, Minnesota Wild a învins formaţia Calgary Flames cu scorul de 3-2, iar Chicago Blackhawks s-a impus în faţa echipei Dallas Stars, cu 3-1.

Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu