New Jersey Devils a învins New York Rangers în al patrulea meci din serie

Embed:

New Jersey Devils a învins New York Rangers cu 4-1 într-un meci spectaculos din finala Conferinţei de Est a Cupey Stanley. După acest rezultat scorul în seria până la patru victorii a devenit de 2-2, iar următorul meci este programat la New York.

Lupta pentru ultimul act al Cupei Stanley se încinge în finala Conferinţei de Est. New Jersey Devils a egalat din nou scorul în seria până la patru victorii cu New York Rangers după ce a învins acasă cu 4-1.

Gazdele au deschis scorul în minutul opt al meciului, prin Bryce Salvador, iar peste doar trei minute, Travis Zajac a marcat pentru 2-0. La începutul perioadei a treia, Zach Parise, de la Devils a înscris al treilea gol, rezolvând practic soarta meciului.

Tensiunea pe teren a crescut la maxim după un atac nereuşit al oaspeţilor, când jucătorii ambelor echipe s-au luat la bătaie.

În urma acestui incident, doi jucători au fost eliminaţi, iar alţi trei hocheişti şi antrenorii celor două echipe au primit câte o avertizare.

În ultimele minute ale meciului, Ruslan Fedotenko de la New York şi acelaşi Zach Parise de la New Jersey au mai marcat câte o dată ceea ce nu a influenţat soarta meciului. După această victorie, scorul în serie a devenit 2-2, iar următorul meci se joacă pe 23 mai la New York.

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu