New Jersey Devils a învins Los Angeles Kings în al patrulea meci din finală

Embed:

New Jersey Devils păstrează intriga în finala Cupei Stanley! După trei înfrângeri la rând, "diavolii" au învins Los Angeles Kings cu 3-1 într-un meci care s-a jucat cu trofeul pe masă. Astfel, în seria finală de v-a disputa cel puţin un meci pentru a stabili campioana din NHL.

După trei victorii consecutive a echipei Los Angeles Kings în finala Cupei Stanley, al patrulea meci cu New Jersey Devils s-a jucat cu trofeul pe masă. "Regii" aveau nevoie de o victorie pentru a intra în posesia Cupei chiar pe teren propriu. Oaspeţii au fost însă mai buni şi s-au impus 3-1.

Toate golurile au fost marcate în perioada a treia. Patrik Elias a deschis scorul pentru New Jersey în minutul opt, iar Drew Doughty a restabilit echilibrul pe tabelă imediat după reluarea jocului. Până la final Adam Henrique şi Ilia Kovalciuk au mai punctat câte o dată în poarta lui Jonathan Quick.

"Am avut nevoie de o victorie. Sunt bucuros că am reuşit să învingem şi astfel ne-am revenit un pic. Cred că asta ne va ajuta în meciul următor pe care sper, la fel, să-l câştigăm", a spus jucătorul NJ Devils Dainus Zubrus.

"Credeţi că nu am vrut să învingem în fiecare meci? Ne-am dorit asta foarte mult. Oricum mai păstrăm şanse să devenim cei mai buni. Mergem înainte şi ne vom strădui să ne concentrăm în al cincilea meci", a spus jucător LA Kings Colin Fraser.

A cincea partidă se va juca la New Jersey pe 9 iunie, iar în cazul în care "diavolii" vor învinge din nou, atunci meciurile din serii se vor relua pe 11 iunie.

Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu