New Jersey Devils - Philadelphia Flyers, scor 4:3, Los Angeles Kings - St. Louis Blues, scor 4:2

Embed:

New Jersey Devils a învins Philadelphia Flyers cu 4-3 în optimile Cupey Stanley. Portarul diavolilor, Martin Brodeur, a fost eroul serii, după ce s-a remarcat cu 25 save-uri într-un meci care s-a terminat nedecis în timpul regulamentar. Golul egalizator, de 3-3, a fost marcat de Daniel Briere în a treia perioadă, iar invingatorii s-au stabilit în over time. Alexei Ponikarovsky a marcat golul victoriei pentru Devils în minutul 17.

Datorită acestui succes, Devils a preluat conducerea în serie cu 2-1 şi acum este favorita la calificarea in semifinale.

Într-un alt meci, revelaţia play-off-ului, Los Angeles Kings a învins din nou la scor formaţia St. Louis Blues. Justin Williams, Dwight King, Mike Richards şi Drew Doughty au marcat pentru Los Angeles, de partea cealaltă Chris Stewart a reusit o dublă, scor final 4-2.

După această victorie Kings conduce cu 3-0 în serie, iar pe şase mai poate deveni prima echipă care se va califica în semifinalele Cupei Stanley dacă va învinge si în al patrulea meci.

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu