New England Patriots şi New York Giants s-au calificat în cea de-a 46-a ediţie a Super Bowl

Embed:

New England Patriots şi New York Giants s-au calificat după meciuri dramatice în cea de-a 46-a ediţie a Super Bowl, finala campionatului de fotbal american.

New England Patriots a câştigat prima semifinală, disputată împotriva lui Baltimore Ravens cu scorul 23-20 şi va fi prezentă pentru a şaptea oară în ultimul act din NFL. La Patriots a evoluat şi un jucător român, Zoltan Mesko, care a plecat în Statele Unite în 1997, împreună cu familia, iar din 2010 joacă la New England. Mesko a devenit astfel primul jucător român care va juca o finală Super Bowl.

Cea mai dramatică a fost partida dintre New York Giants şi San Francisco din cealaltă semifinală, încheiată cu victoria echipei din New York după prelungiri, scor 20-17. Eroul serii pentru Giants a fost Lawrence Tynes, cel care a reuşit punctele decisive în prelungiri, printr-un field goal de la 31 de yarzi. Echipa din New York va juca a cincea finală în Super Bowl.

Cea de-a 46-ea ediţiei a finalei Super Bowl va avea loc pe 5 februarie la Indianapolis şi va fi o reeditare a finalei din 2008, când Giants a învins Patriots cu 17-14.

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu