Netflix a publicat primul trailer la mult așteptatul film "First They Killed My Father"

Embed:

Compania Netflix a publicat primul trailer la mult așteptatul film "First They Killed My Father", regizat de Angelina Jolie. Pelicula are la bază un volum de memorii scris de o supraviețuitoare a genocidului comis între anii 1975 și 1979 de adepții Partidului Comunist din Cambodgia și este narat din perspectiva unui copil. 

Filmul descrie perioada în care Cambodgia a fost condusă de Khmerii Roșii. Regimul a rămas în istorie pentru acțiunile sale sociale soldate cu genocid, execuții brutale și tortură.

Renumita actriță și, mai nou, regizoare Angelina Jolie a declarat că vrea prin acest film să arate perioadă grea și traumatizantă prin care au trecut oamenii din Cambodgia.

"Acest film este despre istoria fetiței pe nume Lung Ang. Este experiența pe care a trăit-o în timpul războiului. Am cunoscut-o acum 15 ani, după ce am citit cartea scrisă de ea", a comunicat regizoarea filmului, Angelina Jolie.

"First They Killed My Father" este cel de-al patrulea film regizat de Angelina Jolie. În film au jucat roluri copii cambodgieni, majoritatea fiind din familii nevoiașe. Se aşteaptă ca pelicula să fie lansată pe marile ecrane în luna septembrie.

Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu