NESIMŢIRE TOTALĂ. Hoţii care au furat din Catedrala Mitropolitană, au incendiat şi tomberoanele de gunoi din apropiere ca SĂ NU LĂSE URME (FOTO)

Nesimţire totală. Hoţii care a furat din Catedrala Mitropolitană "Naşterea Domnului" din Capitală au incendiat şi tomberoanele cu gunoi din apropiere, pentru a şterge urmele. 

Publika.md aminteşte că acum două zile Catedrala Mitropolitană a fost jefuită. Hoţii au deteriorat sticla de la o icoană și din interiorul ei a furat mai multe bijuterii din aur, donate de enoriași. Totul s-a întâmplat în timp ce paznicul lăcaşului, în vârstă de 99 de ani, deschidea Catedrala. Acesta a fost atacat din spate cu un obiect dur de către un necunoscut. 

Totodată, publika.md aminteşte că Catedrala Mitropolitană a căzut pradă hoţilor şi acum două săptămâni. Atunci, câţiva indivizi au dat buzna noaptea în biserică şi au încercat să fure banii din cutia milei. Nu au găsit însă nimic, deoarece cu câteva ore înainte de tentativă slujitorii lăcaşului au scos toate mijloacele financiare.

CITEŞTE ŞI: Poliția a identificat un suspect în cazul jafului din Catedrala Mitropolitană

CITEŞTE ŞI: Noi detalii în cazul jafului din Catedrala Mitropolitană. Mărturiile oamenilor și care este starea paznicului

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu