NESIMȚIRE FĂRĂ MARGINI! Momentul în care mai mulți tineri din Capitală vandalizează o mașină și un semn de circulație (VIDEO)

Embed:

Tupeul şi obrăznicia unor tineri întrece orice limită. Patru tineri au vandalizat noaptea trecută o mașină și un semn de circulație de pe strada Maria Cebotari din Capitală.

Din imagini se vede cum tinerii încep să lovească și să urce pe capota unei mașini parcate în curte, iar un semn de circulație să fie vandalizat.

Imaginele au fost postate pe o rețea de socializare chiar de către stăpânul mașinii. 

Bărbatul care a postat imaginile video şi care este şi proprietarul automobilului le transmite un mesaj acestor "eroi" că au la dispoziţie două zile să îl caute pentru a-i repara maşina. În caz contrar acesta se va adresa la poliţie. Oamenii legii s-au autosesizat pe acest caz.

Conform legislaţiei riscă să fie documentaţi şi sancţionaţi contravenţional în baza articolului 354 huliganism nu prea grav care prevede o amendă de la 300 până la 1500 de lei, şi pentru distrugerea intenţionată a bunurilor tot contravenţional care prevede o amendă de la 900 la 1800 de lei."

Dacă ai fost martorul unei situaţii interesante, expediază imaginile surprinse pe adresa contact@publika.md sau prin intermediul opţiunii ŞTIREA TA, de pe site-ul PUBLIKA.MD, iar acestea vor fi văzute de o țară întreagă. 

Totodată, puteți să ne trimiteți materiale și pe  sau  Whatsapp la telefonul 060 88 11 00. 

 

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu