Nervi şi lacrimi în campionatul de fotbal al Argentinei

Embed:

Lupta în campionatul Argentinei de fotbal s-a încins la maxim. Outsider-ul ediţiilor anterioare, Godoy Cruz a învins Estudiantes, scor 1-0, şi a urcat pe locul doi în Clausura, având şanse reale să câştige primul titlu din istoria clubului. Echipa din Mendoza a profitat şi de rezultatul obţinut de River Plate, care a remizat cu Olimpo, 1-1, şi a coborât pe locul trei în clasament.

Godoy Cruz Mendoza a produs principala surpriză a etapei a 16-a din Clausura argentiniană după ce a învins cu 1-0 multipla campioană naţională, Estudiantes. Singurul gol al meciului a fost marcat de Facundo Andres Castillon, cu zece minute înainte de final.

După acest rezultat, Godoy Cruz a urcat pe locul doi în Argentina. Formaţia care a terminat abia pe locul 14 Apertura se află la doar două puncte distanţă de liderul, Gimnasia La Plata.

Godoy a profitat şi de rezultatul lui River Plate, care a remizat în etapa a 16-a, în deplasare, cu Olimpo, scor 1-1. În urma egalului, River a coborât pe locul trei. În clasament, campioana de anul trecut, Newell's Old Boys se află abia pe locul 12, iar o altă echipă cu tradiţii, Boca Juniors ocupă poziţia a noua şi, la fel, nu mai are nicio şansă la titlu în această ediţie de campionat. Până la finalul sezonului în Clausura au mai rămas trei etape. 

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu