NERVI şi CERTURI. Sute de oameni au întârziat la muncă, după ce bulevardul Ștefan cel Mare A FOST BLOCAT de protestatarii PAS, PPDA și PLDM

Embed:

Nervi și certuri în centrul Capitalei chiar la început de săptămână. Sute de oameni au întârziat la muncă în această dimineaţă, după ce bulevardul Ștefan cel Mare a fost blocat de câteva zeci de protestatari, în frunte cu liderii PAS, PPDA și PLDM. Ei au manifestat din nou în fața Primăriei şi au cerut validarea mandatului lui Andrei Năstase. Acţiunea a început în fața Ministerului de Interne.

În fața protestatarilor a ieșit un șef de la MAI.

"Atâta timp cât nu sunt violenţe reciproce între poliţişti şi cetăţeni, totul decurge într-un mod paşnic, ca şi într-un stat democratic", a menţionat Anatolii Postică, şeful serviciului protecţie internă şi anticorupţie MAI.

Mai mulţi trecătorii s-au arătat deranjaţi de protestul simpatizanţilor celor trei partide:

"Eu mă duc la lucru, oamenii dacă nu au de lucru lasă să urle".

"Mare manifestaţie, acestea sunt, o să vorbească, o să vorbească, o să tărăbănească şi tot degeaba".

Ulterior, manifestanţii s-au îndreptat spre sediul Primăriei: "Protestez pentru democraţie, pentru ca în capul mesei să stea adevărul".

Aceasta nu a fost singura lor nemulţumire. Protestatarii s-au arătat nemulţumiţi şi de faptul că Ambasada SUA la Chişinău vrea să-şi construiască sediul nou pe terenul fostului stadion republican.

"Pentru anularea deciziei de a oferi americanilor terenul stadionului republican, ca să
construiască o bază militară", a precizat un protestatar.

În vâltoarea protestului, unii manifestanţi s-au luat la ceartă între ei.

Circulaţia blocată preţ de câteva minute pe bulevardul central a oprit transportul public, iar unii oameni au fost nevoiţi să să-şi continue calea pe jos:

"Au dreptul la protestare, suntem de acord, dar daţi voie la persoane cu copii mici, ia uitaţi-vă avem copil mic, nou-născut".

"- Este o mare prostie. - De ce? - Pentru că acum lumea merge la muncă".

Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu