Nervi la aeroportul din Chişinău: Nimeni nu a venit să discute cu noi, am fost abandonaţi

Embed:

În această dimineaţă, ceața a dat peste cap traficul aerian din Chișinău.

Pasagerii cursei Chişinău-Londra au fost nevoiţi să aştepte în aeroport aproximativ 12 ore, cei care au plecat la Moscova au așteptat aproximativ 6 ore, iar pasagerii cursei Chișinău-Milano au stat peste trei ore.

Și aeronavele care au venit de la Kiev, București și Moscova au aterizat cu întârziere. De asemenea, două aeronave, care vin din Veneția şi, respectiv, Londra, vor întârzia din cauza vizibilității reduse.

Pasagerii cursei Londra-Chișinău trebuiau să aterizeze în capitală încă noaptea trecută după ora 00:00, iar cei care vin din Veneția trebuiau să ajungă astăzi, la ora 13. Avioanele vor ajunge, însă, la Chișinău după ora 22.

Din cauza ceții, câteva curse au fost redirecționate spre aeroporturile din Bucureşti şi Varna:

"Opt ore am așteptat. Nu ne-au oferit nimic. Nimeni nu a venit să discute cu noi. Am fost abandonaţi."

"Nu ne-au oferit nimic, absolut. Doar un singur bărcănaş de apă și atât."

"Nu și-au cerut nici scuze. Noi pentru ce am plătit bani? Am achitat pentru bilet, pentru asigurare și care este atitudinea lor?"

După ce au stat ore în șir în aeroport, unii pasageri au renunţat la călătorie:

"Am stat aici două ore jumătate, întârzierea este până la cinci jumătate și plec acasă, vin din nou peste vreo câteva ore."

Reprezentanții unei companii aeriene au declarat că au făcut totul pentru a-i ajuta pe pasageri. Totuși, unii călători nu au fost cazați, din cauză că nu au viză și nu pot părăsi aeroportul. Potrivit operatorilor, pe timp nefavorabil, ei nu sunt obligaţi să le ofere cazare pasagerilor.   

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu