Nervi în trafic la început de săptămână. Un grav accident rutier a avut loc în centrul Capitalei (VIDEO)

Embed:

Şoferul unei autospeciale care transportă deşeuri a ajuns la spital, după ce camionul a fost lovit frontal de o maşină care a ieşit pe contrasens. În urma impactului, produs pe strada Puşkin din Chişinău, autogunoieră a fost proiectată într-un alt automobil parcat în preajmă.

Şoferul care a provocat accidentul a scăpat nevătămat. El riscă şase puncte de penalizare şi o amendă de 1.500 de lei.

"Au fost implicate aceste două automobile Mercedes, care-i autospeciala şi Volkswagen. În urma impactului autospeciala a fost proiectată într-un alt automobil de model Volkswagen care era parcat pe carosabil. În urma accidentului rutier a avut nevoie de îngrijiri medicale muncitorul de pe autospecială în vârstă de 39 de ani", a declarat ofiţerul de presă al Poliţiei Capitalei, Natalia Stati. 

Potrivit poliţiei, în maşina parcată pe carosabil nu se afla nimeni.

Serviciul "InfoTrafic" al Inspectoratului Naţional de Patrulare a informat că, în ultimele 24 de ore, în Chişinău au fost înregistrate patru accidente rutiere.

Dacă ai fost martorul unei situaţii interesante, expediază imaginile surprinse pe adresa contact@publika.md sau prin intermediul opţiunii ŞTIREA TA, de pe site-ul PUBLIKA.MD, iar acestea vor fi văzute de o țară întreagă. 

Totodată, puteți să ne trimiteți materiale și pe  sau  Whatsapp la telefonul 060 88 11 00.

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu