Nereguli grave, depistate la microbuzele de rută din Capitală. Mai multe vechicule au rămas fără plăcuţele de înmatriculare

Embed:

Defecte tehnice la sistemul de frânare, la mecanismul de direcţie, exploatarea vehiculelor reutilate fără autorizaţia de rigoare, lipsa echipamentului necesar pentru dotarea mașinei şi banchete deteriorate. Sunt câteva dintre neregulile depistate de polițiștii Secţiei supraveghere transport şi circulaţie rutieră din cadrul Direcţiei de Poliţie a municipiului Chişinău, de comun cu angajații ANTA, care au efectuat verificări la stațiile terminus a microbuzelor de rută.

În urma controalelor au fost întocmite 18 procese-verbale șoferilor cu aplicarea amenzilor de la 600 de lei la 1.200 de lei și 3 puncte de penalizare. 

Trei microbuze de linie au rămas fără plăcuțele de înmatriculare și nu le-a fost admisă ieșirea la rută până la înlăturarea neajunsurilor depistate.

Iar administratorilor le-a fost interzis să scoată pe rută vehiculele a căror stare tehnică nu corespunde normelor tehnice.

Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu