NENOROCIRE ÎN ORAŞUL CRIULENI. O familie a murit întoxicată cu gaze

Embed:

Nenorocire în oraşul Criuleni. O familie de trei persoane a murit intoxicată cu gaze. Tatăl, mama şi copilul de patru ani au pierit, cel mai probabil, din cauza cazanului, care nu a fost instalat corect, iar pe timpul nopţii s-au emanat substanţe toxice.

Potrivit preşedintelui raionului, tânăra familie a revenit de peste hotare acum două zile. Soţii au cumpărat cazanul pentru a-şi încălzi apartamentul. L-au instalat, fără a apela însă la un specialist. Oamenii care locuiesc în preajmă spun că trupurile celor trei au fost găsite de o rudă, care a alertat poliția.

"Am auzit că bătea în geam și eu am întrebat ce de ce bate acolo sus. Mi-a spus că îi sună, dar ei nu răspund. Eu i-am spus să se ducă la poliție. Ei s-au dus la poliție, au venit cu poliția. Apoi poliția stătea la ușă, dar el a coborât, a luat două pietre mari, a stricat geamul și când a intrat erau strigăte că iată sunt trei morți", spune o vecină.  

La locul tragediei au mers echipaje de poliţie, medici legişti, dar şi o echipă a Inspectoratului General pentru Situaţii de Urgenţă

"Soțul și soția se aflau în baie, iar copilul în pat. Cauza decesului se stabilește. La moment preventiv intoxicație cu o substanță necunoscută. Urmează să stabilim toate circumstanțele. Cadavrele au fost îndreptate la expertiza medico-legală",  Ivan Rapeşco, procuror.

Vecinii sunt șocați de cele întâmplate:

"Erau doi băieți tare buni, aveau un copil de patru ani, așa am înțeles. Ei circulau la Moscova. Veneau și se duceau. Apartamentul l-au cumpărat nu de mult."

"Îmi pare tare rău. Sunt copii, sunt nepoți. Să ne ferească Dumnezeu să ne îngropăm copiii."

Potrivit salvatorilor, de la începutul sezonului rece, cinci persoane s-au intoxicat cu fum. Doar în prima jumătate a acestui an aproape 240 de oameni s-au otrăvit cu gaze.

loading...

Lasă un comentariu